Team som trivs jobbar bäst

Attityden och servicenivån

– det är sånt som brukar kännas snabbt. I magen. Både för kunder och personal. Och det var det som drog oss till Söderkyl. Det är vi, Johan Larsson och Anders Kols som driver företaget, tillsammans med 45 serviceinriktade och kunniga medarbetare.

1995 jobbade jag

Johan Larsson, som servicetekniker för Electrolux. Jag hade ett bra arbete men såg hur flera kollegor gick över till ett väldigt mycket mindre bolag – till Söderkyl. Där var det korta beslutsvägar och alla hjälptes åt att serva kunder på bästa sätt.

Cheferna kunde både hoppa in som servicetekniker och i kundsupporten om så behövdes. Ett utpräglat teamwork-tänk, parat med en varmt vänlig och glad stämning utan hierarkier – det fick mig att börja på Söderkyl. Och i den andan fortsätter vi. Och 2007 kom jag, Anders Kols, in i företaget och kände också att sättet att jobba på här passade mig.

Vi sitter tillsammans med våra medarbetare och är alltid redo att kunna serva där det behövs. Sedan 2011 driver jag och Johan Larsson stolt Söderkyl vidare – företaget startade 1976 och hade redan då en hög ambitionsnivå.

”Ni levererar alltid i tid och ger utmärkt service.”

Det får vi ofta höra från våra kunder och vi blir lika glada, varje gång. Vi satsar på långvariga och stabila kundrelationer – med personlig service.

Vi kan vara din trygga och uppdaterade hand – hela vägen. Vår kunskap och kompetens är till för dina behov – från kundsupport till installationstekniker.

Vi är stolt vänföretag till Stockholms Stadsmission 2020. Varje dag gör Stockholms Stadsmission skillnad för människor som lever i utsatthet i staden. Vårt stöd bidrar till akuta insatser så som mat och kläder. Men också till att människor får känna gemenskap och får kraft och motivation att förändra sina liv. Tillsammans gör vi Stockholm till ett mänskligare samhälle för alla!