Dags att förvandla sotigt pannrum till tvättstuga med splitterny utrustning?

Vi renoverar & bygger tvättstugor

Att renovera tvättstugor är vår specialitet!

Vi har över 30 års erfarenhet av att både bygga och renovera tvättstugor. Vi arbetar med hela processen, från skiss till en komplett tvättstuga.

Vi engagerar oss i både enstaka reparationer av utrustningen i tvättstugan och stora totalentreprenader. Och allt däremellan. Hos oss på Söderkyl trivs både fastighetsägare, förvaltare och bostadsrättsföreningar som kunder. Vi servar hela Stockholm med omnejd och är Stockholms ledande installationsföretag.

Låt vår långa erfarenhet av renoveringar bli framgångsfaktorn för ert renoveringsprojekt!

Skisser

När en bostadsrättsförening ska renovera en tvättstuga landar uppdraget som projektledare ofta hos en person som inte har så stor erfarenhet av att bygga tvättstugor. Vi på Söderkyl är vana att hjälpa föreningar genom hela processen.

Vi börjar med ett kostnadsfritt besök på plats. Efter det tar vi fram en 3D-ritning i PDF-format. Den kan öppnas på alla datorer, surfplattor och moderna mobiler. Tillsammans med vår tydliga offert har ni då underlagen färdiga för att kunna fatta beslut redan på nästa möte.

Vi arbetar på samma sätt med fastighetsägare och professionella förvaltare, allt för att förenkla processen att bygga tvättstuga. Kan det bli enklare?

Gå till produkter för Tvättstugor

Energibesparing

Den nya generationens torktumlare halverar elförbrukningen!

Visste du att de nya värmepumpstorktumlarna från Electrolux sparar mer än 60% jämfört med traditionella torktumlare?

Den nya tekniken har kommit till den nivån där man oftast kan gå ner i storlek på säkringen, och därigenom spara även på den fasta delen av elkostnaderna.

Torrt men inte övertorrt

Alla torktumlare från Electrolux mäter den exakta fuktnivån under hela torkprocessen. Den här funktionen både skyddar plaggen och sparar energi då maskinen avbryter torkningen när rätt fuktnivå är nådd.

Maskiner som får plats

Torktumlare med värmepumpar kan installeras nästan var som helst, tack vare ett kompakt format. De sparar också installationskostnader då de inte behöver något evakueringssystem eller vattenkylningssystem.

Varför Electrolux?

Vi har installerat maskiner från Electrolux i många år. Alla deras produkter är designade och tillverkade för energisnål och miljövänlig användning.

En annan orsak är deras överlägsna effektivitet. För att torka samma mängd tvätt på samma tid, i en torktumlare från andra märken, skulle du behöva två torktumlare i stället för en

Projektering & Rådgivning

Söderkyl hjälper redan på planeringsstadiet!

Vi hjälper många att undvika dyra misstag, redan vid planeringen. Vår långa erfarenhet skapar förutsättningar för ett optimerat utrymme i varje tvättstuga. Resultatet blir en väl fungerande tvättstuga med ett naturligt arbetsflöde för användarna.

Planering i 3D

Vi besöker er och hämtar in fakta för att sedan skapa en realistisk ritning av er tvättstuga i 3D-format. Där kan vi kan visa hur tvättstugan kommer att se ut i verkligheten, redan vid planeringsstadiet. Tillsammans med dig som kund optimerar vi tvättstugan vad gäller funktion och estetik utifrån era behov. Den här tjänsten är kostnadsfri.

Låt vår långa erfarenhet bli framgångsfaktorn för ert projekt!

Installation & Renovering

Söderkyl ordnar den praktiska delen också!

Vi på Söderkyl erbjuder allt från enkla installationer till stora helhetslösningar. Vi hjälper fastighetsägare, förvaltare och ansvariga för bostadsrättsföreningar med allt från enstaka reparationer till totalentreprenader, där vi även vägleder genom hela projektet. Vi utför renoveringar samt bygger nya tvättstugor. Vi installerar även inredning, som exempelvis bokningstavla.

Med andra ord, när ni anlitar oss på Söderkyl behöver ni inte bekymra er om att hitta hantverkare. Vi ordnar hela arbetet åt er, från planering till överlämning av den färdiga tvättstugan.

Tvättmedelsdosering

Inget mera spill eller överdosering!

Med automatisk dosering av tvättmedlet är det slut på spill och överdoseringar. Vi levererar system som ger exakt rätt mängd tvättmedel till varje tvätt, ser till att bomullsfavoriterna skyddas och håller kläderna fina längre. Enkelt för dig, bättre för dina kläder.

Nöjda användare

De som använder tvättstugan kommer snabbt att uppskatta den här finessen. Inte nog med att de slipper bära hem tvättmedel från affären, de slipper dessutom att gissa hur mycket som behövs till varje tvätt.

Bara fördelar!

Med ett automatiskt doseringssystem optimeras doseringen av tvättmedel varje för varje tvätt. Det ger en trivsammare tvättstuga, minskad miljöbelastning, minskade hud- och allergiproblem samt mindre slitage på tvättmaskinerna.

Bokningssystem & Passersystem

Inga fler stulna tvättider!

Elektronisk tvättstugebokning är en smidig lösning som underlättar i vardagen för de boende i fastigheten. Vi erbjuder lösningar där man bokar sina tvättider på en bokningstavla utanför tvättstugan. Naturligtvis kan man även boka från datorn i lägenheten eller via smartphones.

Vi både säljer och installerar dessa system som även kan kombineras med passersystem till tvättstugor och hela fastigheten.

Vi på Söderkyl har ett eget system med vår egen server som tar hand om alla detaljer. Här kan bostadsrättsföreningar hyra utrymme och slippa hantera databaser, administration och backup. Det är både en enklare och säkrare lösning för er.

Gå till produkter för bokningssystem

Serviceavtal

Förenkla underhållet av maskinerna!

Fördelar för Er som kund med serviceavtal i tvättstugan.

  • Lägre driftkostnader/ bidrar till att hålla nere energiförbrukningen på produkterna.
  • Bidrar till att minskar driftstoppen i tvättstugan.
  • Produkterna bibehåller prestandan år efter år tack vare funktions optimering som utförs.
  • Genom regelbundet underhåll av tvättstugeutrustningen, bidrar serviceavtalet till att minska den totala driftkostnaden i tvättstugan.
  • Som serviceavtals kund, vet man i förväg vad servicen kostar vilket ger en jämnare fördelning av kostnaderna.
  • Få en bättre överblick, på tvättstugeutrustningens status och skick.

Electrolux Essentia, hjärtat i vår kundservice!

Vi ger dig den support du behöver, vi tar hand om din utrustning med en kundservice i absolut toppklass, en särskild mervärdestjänst som du inte hittar någon annanstans. Vi finns alltid till hands, alltid till tjänst.

Du kan välja mellan flexibla, skräddarsydda paket, enligt verksamhetens behov, med olika alternativ för underhålls- och supporttjänster. Vi använder bara originaltillbehör och förbrukningsartiklar, oavsett vilket varumärke era maskiner har. Och naturligtvis ger vi en omfattande garanti!

Finansiering

Hyr tvättstugan av oss och sänk driftskostnaden med 60%

Tillsammans med Professional och IKANO kan vi erbjuda finansiering av er nya tvättstuga eller tvättutrustning. På det här sättet får ni er nya utrustning levererad och installerad utan att behöva ta hela investeringskostnaden på en gång.

Istället betalar ni en fast, låg månadskostnad, där utrustning, installation, service och underhåll ingår under hela hyresperioden.

Med nya lågenergiprodukter från välkända Electrolux Professional får ni dessutom mycket låga driftkostnader. Jämfört med nya tvättprodukter utan lågenergiteknik sänker de driftkostnaderna med upp till 60%. Har ni äldre tvättutrustning blir besparingen ännu högre, besparingen kan faktiskt bli större än investeringen!

Låt oss räkna på hur mycket pengar ni kan spara!

Att finansiera tvättutrustningen på det här sättet är både är enkelt och bekymmerslöst. Det enda ni behöver göra är att betala månadskostnaden, så tar vi hand om resten.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök och offert!

Projekt

BRF Södermalm

Före

Under

Efter

BRF Stockholm

Före

Under

Efter

BRF Södermalm

Före

Efter

Process

Inventering
Projektering
Offert
Byggnation
Installation
Service

För ett bra slutresultat jobbar vi strukturerat med en noggrann inventering följt av ett antal steg i byggprocessen för att tvättstugan ska upplevas som bekväm och effektiv.

Vår fackmannamässiga installation bäddar för att servicebehovet minimeras, men förebyggande service måste trots allt alltid utföras för att undvika driftavbrott på anläggningen.

Kontakta oss om våra serviceavtal

Leverantörer

Kontakt

Ring direkt för bokning
Eller fyll i kontaktformuläret

Telefon: 08-556 962 00
E-post: info@soderkyl.se

Jag har läst och förstått Söderkyls integritetspolicy