Kylanläggningar, värmepumpar och ismaskiner

Kommersiell kyla

Låt proffsen hjälpa dig!

Vi på Söderkyl ordnar kommersiell kyla till fastighetsägare, förvaltare, bostadsrättsföreningar och andra verksamheter, i hela Stockholmsområdet och omnejd. Vi utför installation, reparation, läckagekontroll och service på allt från kylanläggningar och luftkonditionering till värmepumpar samt ismaskiner.

Installation / Reparation / Rådgivning

På Söderkyl har vi lång erfarenhet och stor kunskap av att installera samt reparera kylanläggningar. Genom ett nära samarbete med väletablerade och starka leverantörer och andra aktörer i vår bransch, kan vi ge dig den reparation eller installation som krävs.

Vi servar och reparerar alla märken på marknaden. Vi har även nya modeller i vårt lager för snabb installation. Vi utför installation på alla typer av vitvaror från de allra flesta varumärken. För oss är inget problem för stort eller för litet.

En del av vår rådgivning är dimensionering av kylsystem efter era behov.

Service

Vi hjälper dig med service och installation av kylanläggning, ismaskin, luftkonditionering och värmepump samt butikskyla. Vi utför garantiservice åt flertalet tillverkare av bland annat glasdörrskylar, ismaskiner och rostfria kylar och frysar. Vi har även tillbehör såsom glasdörrar.

Köldmedieförordningen

Årlig kontroll, ett myndighetskrav

Kyl- och värmepumpsanläggningar regleras av flera myndighetskrav, till exempel årliga besiktningar enligt Köldmedieförordningen och energideklarationer.

På Söderkyl kan vi det här med kontroller och administrativ hantering och hjälper er gärna med hela kontrollverksamheten såsom periodiserad kontroll, köldmedierapport och årsrapport.

Naturligtvis utför vi även läckagekontroll enligt köldmedieförordningen.

Service – ismaskin

Ismaskiner som tillverkar drickbar is enligt livsmedelsverkets direktiv ställer hårda krav på bl.a. temperatur och service.

Vi utför både installation, service, underhåll och reparation till t.ex. restauranger, men även på ismaskiner som tillverkar is till kylning av t.ex. fisk.

Serviceavtal

Vi på Söderkyl utför kontinuerligt underhåll av kylanläggningar åt våra kunder. Du som avtalskund kan alltid känna dig trygg med att alla dina kylanläggningar och ismaskiner alltid fungerar som de ska. Skulle olyckan vara framme kan du hjälper vi dig, oavsett tid.

Tack vare vår kontinuerliga underhållning av dina kylanläggningar och ismaskiner m.m. minskar antalet akuta driftavbrott, vilket bidrar till både praktiska och ekonomiska fördelar för dig med serviceavtal, då kylanläggningens livslängd ökar.

Kontakta oss för att få ett kostnadsfritt kostnadsförslag på ett serviceavtal för Kommersiell kyla.

Leverantörer

Kontakt

Ring direkt för bokning
Eller fyll i kontaktformuläret

Telefon: 08-556 962 00
E-post: info@soderkyl.se

Jag har läst och förstått Söderkyls integritetspolicy