Kylanläggningar, värmepumpar och ismaskiner

Kommersiell kyla

Vi på Söderkyl hjälper främst dig som är fastighetsägare, förvaltare eller är ansvarig för en bostadsrättsförening och andra verksamheter i hela Stockholmsområdet och omnejd, med kommersiell kyla. Vi utför installation, reparation, läckagekontroll och service på allt från kylanläggningar och luftkonditionering till värmepumpar samt ismaskiner.

Installation / Reparation / Rådgivning

På Söderkyl har vi lång erfarenhet och stor kunskap av att installera samt reparera kylanläggningar. Genom ett nära samarbete med väletablerade och starka leverantörer och andra aktörer i vår bransch, kan vi ge dig den reparation eller installation som krävs.

Detta oavsett tidigare reparation eller märke. Vi har även nya modeller i vårt lager som vi snabbt kan installera. För oss är inget problem för stort eller för litet. Vi utför installation på alla typer av vitvaror, från de allra flesta varumärken.

Service

Vi hjälper dig med service samt installation av kylanläggning, ismaskin, luftkonditionering och värmepump samt butikskyla. Vi utför garantiservice åt ett flertal tillverkare av bland annat glasdörrskylar, ismaskiner och rostfria kylar och frysar. Tillbehör som glasdörrar Vi utför även läckagekontroll enligt köldmedieförordningen.

Service - ismaskin

Vi utför både installation, service, underhåll och reparation på ismaskiner som tillverkar drickbar is enligt livsmedelsverkets direktiv till t.ex. restauranger, men även på ismaskiner som tillverkar is till kylning av t.ex. fisk.

Serviceavtal

Då vi på Söderkyl alltid utför kontinuerligt underhåll av alla kylanläggningar kan du som avtalskund alltid känna dig trygg med att alla dina kylanläggningar och ismaskiner hela tiden kommer att fungera. Skulle olyckan vara framme kan du dessutom alltid få hjälp, oavsett tid.

Tack vare vår kontinuerliga underhållning av dina kylanläggningar och ismaskiner m.m. minskar antalet akuta driftavbrott, vilket bidrar till både praktiska och ekonomiska fördelar för dig med serviceavtal, då kylanläggningens livslängd ökar.
Kontakta oss för att få ett kostnadsfritt kostnadsförslag på ett serviceavtal för Kommersiell kyla.

Leverantörer

Kontakt

Ring direkt för bokning
Eller fyll i kontaktformuläret

Telefon: 08-556 962 00
E-post: info@soderkyl.se

Jag har läst och förstått Söderkyls integritetspolicy