Dags att förvandla sotigt pannrum till tvättstuga med splitterny utrustning?

Tvättstugor

På Söderkyl erbjuder vi både fastighetsägare, förvaltare och bostadsrättsföreningar i hela Stockholm med omnejd, allt från enstaka reparationer av din tvättstuga till stora totalentreprenader.

Oavsett storlek vägleder vi dig genom hela eller delar av projektet, där vi kan hjälpa till med allt från att skissa med 3D-ritningar, bygga och renovera till att installera inredning samt övriga tillbehör till din tvättstuga.

Energibesparing

Den nya värmepumpstorktumlarna i Line 6000-serien sparar mer än 60% av dina energikostnader jämfört med traditionella torktumlare.
Med sin plug & play-funktion kan värmepumpstumlarna installeras nästan var som helst. Inget behov av frånluftskanaler, ventilation eller vattenkylning – det är bara att installera var som helst och börja spara pengar!

Projektering / Rådgivning

Vi erbjuder ett helhetskoncept för tvättstugor till fastighetsägare, förvaltare och bostadsrättsföreningar med allt från några installationer till stora projekt, där vi renoverar och bygger helt nya tvättstugor. Söderkyl är med redan vid projekteringen och gör en 3D-ritning av din tvättstuga.

Det innebär att vi kan visa hur tvättstugan kommer att se ut i verkligheten, redan vid planeringsstadiet. Tillsammans med dig som kund optimerar vi tvättstugan vad gäller funktion och estetik utifrån era behov.

Installation / Renovering

På Söderkyl erbjuder vi allt från små enkla projekt till stora helhetslösningar. Vi hjälper dig som är fastighetsägare, förvaltare och ansvariga för bostadsrättsföreningar med allt från enstaka reparationer till totalentreprenader, där vi vägleder genom hela projektet, oavsett storlek. Vi utför renoveringar samt bygger nya tvättstugor. Installerar inredning, som exempelvis bokningstavla.

Tvättmedelsdosering

Vi säljer och installerar automatisk dosering av tvättmedel. Med ett automatiskt doseringssystem optimeras doseringen av tvättmedel. Det ger en trivsammare tvättstuga, minskad miljöbelastning, minskade hud- och allergiproblem samt mindre slitage på tvättmaskinerna.

Bokningssystem / Passersystem

Elektronisk tvättstugebokning är en smidig lösning som underlättar i vardagen för de boende i fastigheten. Vi både säljer och installerar olika elektroniska bokningssystem samt passersystem till tvättstugor och hela fastigheten.

Vi på Söderkyl har en egen serverhosting, där bostadsrättsföreningar kan hyra utrymme. Detta gör att ni dessutom slipper hantera databaser, fundera på var ni ska ha servern och vem som ska administrera samt göra backup, vilket är både en enklare och säkrare lösning för er.

Serviceavtal

Våra avtalskunder har många praktiska och ekonomiska fördelar. Genom att teckna ett serviceavtal för er tvättstuga hos oss förlänger du livslängden på utrustningen samt minimerar antalet akuta driftavbrott under maskinens livslängd.

Vår personal håller dig up-to-date om maskinernas status, vad gäller dess skick och ålder m.m. vilket gör det enklare för dig att budgetera för exempelvis uppgradering av produkter. Kontakta oss för en kostnadsfri inventering av era tvättstugor så lämnar vi ett kostnadsförslag på serviceavtal.

Finansiering

Hyr tvättstugan av oss – och sänk driftskostnaden med 60%

Genom vårt samarbete med Electrolux Professional och IKANO kan vi erbjuda finansiering av er nya tvättstuga eller tvättutrustning. Med detta upplägg får ni er nya utrustning levererad och installerad utan att behöva ligga ute med hela investeringskostnaden. Istället betalar ni en fast, låg månadskostnad, där utrustning, installation, service och underhåll ingår under hela hyresperioden.

Med nya lågenergiprodukter från välkända Electrolux Professional får ni dessutom mycket låga driftkostnader. Jämfört med nya tvättprodukter utan lågenergiteknik sänker de driftkostnaderna med upp till 60%. Har ni äldre tvättutrustning blir besparingen ännu högre och ni kan faktiskt spara mer än ni investerar.

Att finansiera tvättutrustningen är enkelt och bekymmerslöst. Det enda ni behöver göra är att betala månadskostnaden, så tar vi hand om resten.

Projekt

BRF Södermalm

Före

Under

Efter

BRF Stockholm

Före

Under

Efter

BRF Södermalm

Före

Efter

Process

Inventering
Projektering
Offert
Byggnation
Installation
Service

För ett bra slutresultat jobbar vi strukturerat med en noggrann inventering följt av ett antal steg i byggprocessen för att tvättstugan ska upplevas som bekväm och effektiv.

Vår fackmannamässiga installation bäddar för att servicebehovet minimeras, men förebyggande service måste trots allt alltid utföras för att undvika driftavbrott på anläggningen.

Kontakta oss om våra serviceavtal

Leverantörer

Kontakt

Ring direkt för bokning
Eller fyll i kontaktformuläret

Telefon: 08-556 962 00
E-post: info@soderkyl.se

Jag har läst och förstått Söderkyls integritetspolicy